​✓ Totalleverandør af el-løsninger             ✓ Autoriseret el-installatør for private og erhverv

Telefon: 97 81 03 61​

Belysning - få dine rum belyst

Lomborg Installationsforretning har mange års erfaring i arbejdet med lys og elektriske installationer. 

​Det kan derfor betale sig at tage os med på råd, når der skal planlægges ny belysning.

Få den bedste følelse af dine rum med et ordentligt lys

En god belysning i boligen eller på arbejdspladsen er altafgørende for, om vi føler os tilrette i et rum. Det er en forudsætning for et produktivt arbejdsliv og et hyggeligt og behageligt hjemmeliv.

Derfor er det vigtigt at vælge det rette lys til hvert enkelt rum. Her kan du drage nytte af vores mangeårige erfaring og store ekspertise inden for belysning. Vi hjælper dig gerne med at vælge de helt rigtige pærer, der ikke blot giver det helt rigtige lys, men som også hjælper med at minimere det årlige energiforbrug, så du kan spare penge i længden.

Vi laver også udendørs belysning

Det er ikke kun indenfor, at det rigtige lys er en nødvendighed. Med belysning på facaden, ved hoveddøren eller langs havegangen og indkørslen behøver du ikke at rode med at få nøglen i låsen, når du kommer hjem om aftenen, eller at skulle finde lommelygten frem, hvis der skal hentes brænde i haven en vinteraften.

Vi kan hjælpe med intelligent belysning, der automatisk tænder og slukker, når du kommer og går, og som samtidig kan skræmme ubudne gæster væk.

Du er velkommen ti l at kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller mail lomborgel@gmail.com såfremt du ønsker at høre mere om mulighederne for en god og strømbesparende belysning. Vi kører til opgaver i hele området omkring Lemvig, Holstebro og Struer.​

Kontakt os:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO

Lomborg

Installationsforretning ApS

ÅBNINGSTIDER

Mandag 07.30 - 16.00
Tirsdag 07.30 - 16.00
Onsdag 07.30 - 16.00
Torsdag 07.30 - 16.00
Fredag 07.30 - 13.00

KONTAKTINFO

Telefon: 97 81 03 61

E-mail: lomborgel@gmail.com

CVR: ​30896289