​✓ Totalleverandør af el-løsninger             ✓ Autoriseret el-installatør for private og erhverv

Telefon: 97 81 03 61​

​Levering og montering af hvidevarer

Skal du have nye hvidevarer? Så tag Lomborg Installationsforretning med på råd - Vi er din totalleverandør af hårde hvidevarer.

Hårde hvidevarer til privat og erhverv

Hos Lomborg Installationsforretning har vi gennem mange år specialiseret os i hårde hvidevarer, og vi kan stå for hele pakken med rådgivning, levering, montering og efterfølgende service.

Vi er medlem af El Salg og kan derfor levere og montere alle hårde hvidevarer fra deres kartotek, hvad enten det drejer sig om et køleskab, en opvaskemaskine, en emhætte, en tørretumbler eller anden form for hårde hvidevarer.

Reparation af hvidevarer

Vi leverer totalløsninger til såvel private kunder som til erhvervskunder, og vi kan også tilbyde en hurtig og effektiv udrykning, såfremt du har brug for reparation af hvidevarerne.

Hårde hvidevarer er gennem tiden blevet elementære og nødvendige redskaber i ethvert hjem og enhver virksomhed eller institution, hvorfor det også tydeligt kan mærkes, hvis de går i stykker.

Derfor rykker vi hurtigt ud og tilbyder vores ekspertise, når hvidevarerne står af. Vi kommer selvfølgelig med vores professionelle vurdering af, hvorvidt det kan betale sig at reparere produktet, eller om det er ben bedre løsning at købe et nyt produkt.

Kontakt os på telefon 97 81 03 61 eller e-mail lomborgel@gmail.com for yderligere information.​

Kontakt os:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO

Lomborg

Installationsforretning ApS

ÅBNINGSTIDER

Mandag 07.30 - 16.00
Tirsdag 07.30 - 16.00
Onsdag 07.30 - 16.00
Torsdag 07.30 - 16.00
Fredag 07.30 - 13.00

KONTAKTINFO

Telefon: 97 81 03 61

E-mail: lomborgel@gmail.com

CVR: ​30896289